Sådan giver du dig selv en god start på din dag

Når du får en god start på din dag, smitter det af på resten af din dag. Du bliver langt mere motiveret og glad, når du starter din dag godt ud. Men hvordan sørger du egentlig for, at du gør det?

Stå et kvarter tidligere op

En god morgen begynder aldrig med stress og travlhed. Hvis du ofte har travlt, når du står op, er det en rigtig god idé at stå et kvarter tidligere op. Selvom det er rart at sove det kvarter ekstra, så gør du dig selv en tjeneste ved at stå op i stedet. Det er nemlig langt mere behageligt med en morgen, hvor du har tid til at tage tingene i dit eget tempo fremfor at stresse.

Sid ned i 10 minutter

Det er rigtig rart, hvis du har tid til at sidde ned i 10-15 minutter, så du kan spise morgenmad, læse dagens nyheder, drikke en kop kaffe el.lign. Du får en god start på din morgen, hvis du sætter noget tid af til at gøre noget, der føles rart.

Hvis du holder af at drikke en god kop kaffe, skal der også være tid til det i din morgenrutine. Du kan f.eks. prøve disse smagfulde Senseo kaffepuder.

Sæt noget god musik på

Hvis der er noget, der virker opløftende, så er det musik. Når du hører musik, som du elsker, så er det næsten umuligt ikke at vågne lidt mere op. En morgen kan godt være meget stille og til tider meget mørk. Derfor er det behageligt at høre noget musik, der gør dig glad.

Det sætter gang i din dag på en rigtig god måde. Du kan også altid lytte til en podcast, en lydbog eller radio, hvis du er mere til det. Det er i hvert fald dejligt at lytte til et eller andet.