Find den rette hobby eller fritidsaktivitet

Som studerende er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at få hverdagen til at hænge sammen. Måske er du flyttet til en ny by, og kender derfor ikke så mange endnu? Nok er dagene travle med studie, lektier og sikkert tilmed et studiejob for at hjælpe økonomien lidt på vej. Men det kan være enormt givende at starte til en aktivitet, hvor du kan møde nye venskaber og relationer.

Fordi man i forvejen bruger mange timer indenfor foran computeren som studerende, er man sjældent nok ude i den skønne fri natur. En oplagt idé kunne derfor være at melde sin ind i en spejdergruppe. Det kræver blot en spejderuniform og mod på at prøve noget nyt  og måske anderledes. Undersøg let online, hvad der findes af muligheder for netop det nær din bopæl.

Hvordan er det at gå til spejder?

Er du ikke en af dem, der har prøvet kræfter med spejderlivet som barn eller ung? Så er det stadig ikke for sent. Køb dig en budgetvenlig spejderuniform, tag det gode humør på og gør dig klar til at udvide hin horisont og bekendtskabskreds. Ofte mødes man 1-2 gang i ugen, typisk sidst på eftermiddagen, og bevæger sig i samlet flok ud i skoven.

Her finder man for eksempel store grene og tæller bål, måske laves der endda mad over bålet. Det hele handler om at lære naturen at kende, at komme ned i gear og nyde den sunde, friske luft, som alt for mange af os får alt for lidt af til daglig.

Ofte vil der også blive afholdt en årlig spejderlejr, hvor man tilbringer en hel weekend med at sove i telt i det fri og finde mad i naturen.