Budgetvenlige måder at inkorporere luksus i sin hverdag

Som studerende på SU er der ikke altid mange penge tilovers i rådighedsbeløbet, som der kan bruges på luksuriøse indslag til hverdagen. Ikke desto mindre kan det være tiltrængt i et travlt liv, og så må man være kreativ og finde på måder, hvorpå man kan forkæle sig selv.

Den velsmagende luksus

Har du lyst til bagerens helt fænomenale chokoladekage, kan du i stedet investere i callebaut, der er en speciel belgisk chokolade brugt til lækkert konditor- og bagværk. På den måde kan du selv bage en kage eller lignende med den lækre smag og fornemmelse fra chokoladen og derudover almene, lavpris råvare. På den måde bliver bagværket eleveret til den mere luksuriøse side, uden de mange omkostninger fra en bager- eller konditorkage. Det kan man gøre som selvforkælelse eller som forkælelse til en kær, måske på en fejringsdag eller blot en helt normal mandag.

Chokoladen kan også bruges til hjemmelavede fyldte chokolade, der også kan bidrage som et luksuselement. De kan for eksempel nydes, mens man afholder en spa dag for sig selv.

Hjemme spa-dag

Det kan være stressende at være studerende, hvorfor det kan være tiltrængt med en dag, eftermiddag eller aften dedikeret til afslapning og selvforkælelse. I den forbindelse behøves der ikke nødvendigvis at spenderes en hel formue på diverse behandlinger eller spaophold, da du nemt kan danne rammerne for afslapningen i dit eget hjem. Tænd et stearinlys og sæt stemningen på dit badeværelse. Måske har du en flaske vin i køleskabet, du kan tage hul på og giv dig ellers i kast med at passe lidt på dig selv. Brug de produkter du har, eller lav hjemmelavede ansigtsmasker, der passer til dine og din huds behov. Gør hvad du og din krop har brug for – vær gerne kreativ, det vigtigste er blot, at du dedikerer tiden og opmærksomheden til dig selv.