Forkæl din kæreste uden at slå hul i sparegrisen

Dette indhold er sponsoreret

Når man er studerende og penge er knappe, så kan det være vanskeligt at finde luft i økonomien til at forkæle ens kæreste, men der skal alligevel være plads i livet til romantik, så vi har fundet en række måder, du kan feje benene væk under kæresten uden også at overtrække kontoen. 

Kroophold

Et kroophold er lidt dyrt, men meget luksuriøst. Hvis I tænker på en ferie til udlandet, så kan et fantastisk kroophold på fyn altså være lige så romantisk. Når I skal på kærestetur, så handler det mest om at have tid og overskud til hinanden, og det vil I kunne få på en kro. I slipper for flyrejser og stress, men kan bare hoppe i bilen og køre til Fyn. Jo nemmere det er, jo mere kan I bare være der for hinanden. Kroophold kan fås i forskellig varighed og kvalitet, og du kan derfor finde et kroophold, som duer til jeres budget. 

Picnic

Picnic er højt oppe på listen over romantiske ting, du kan gøre med din kæreste, og det behøver ikke være dyrt. Faktisk behøver det ikke koste en krone. Du kan planlægge aftensmaden sådan, at du kan tage den med ud i det fri. Lav burrito, sandwich eller andet koldt, der kan tåle en cykeltur.

Hav det hele klar, når din kæreste kommer hjem og hop så på cyklen og kør ud i det fri. Så kan I ligge og slænge jer med rødvin på stranden og se solen gå ned. Din kæreste vil være blæst bagover, og det vil med garanti blive en hyggelig dag.  Læg telefonerne væk og lyt til hinanden. 

Det er de små ting, der tæller

Romantik behøver ikke være den helt store gestus, smykker og dyre rejser. Romantik kan skabes i det små. Små sedler gemt i lejligheden til din kæreste, en sød, betænksom SMS, eller deres yndlings slik, kan smelte ethvert hjerte. Romantik handler om plads, kærlighed og om at blive set og elsket. Heldigvis er der ikke nogle af de ting, der koster en krone. Nyd hinanden og dedikér tid til nærvær, det er gratis. De fleste ønsker blot at deres partner er mere nærværende, rører dem, lytter til dem og kysser dem.  Det er ikke altid nemt at finde tid i en travl hverdag, men det er vigtigt for forholdet.