Lær Microsoft Excel 100 % Gratis

Dette er sponsoreret indhold

Når månedens første slat penge allerede er brugt på mad, bøger og hygge i fredagsbaren er der ikke mange penge tilbage til noget som helst, bestemt ikke et online Excel kursus. At være studerende kan være udfordrende når det gælder om, at have penge til at det du gerne vil opnå. Men frygt ej, der findes nemlig en løsning. Nu kan du blive mester til Excel uden at bruge en eneste mønt – udover dem du bruger til at betale for din internetregning. Læs med her, og find ikke kun ud af hvordan du får et gratis Excel kursus, men også hvad du kan bruge din nye Excel viden til. 

Derfor er det vigtig at bruge Excel

Hvornår har du sidst brugt eller endda åbnet et Excel ark? De fleste har været igennem det obligatoriske Excel “kursus” i folkeskolen, men har du opdateret din Excel viden siden? Kan du overhovedet huske noget fra det obligatoriske excel kursus? Nej, nok ikke. Excel, selvom de fleste af os ihærdigt undgår det, er et vigtigt redskab at kunne benytte. Ikke nok med at er smart i forbindelse med skolearbejde, så kan Excel både bruges til at optimere arbejdsgange på dit arbejde og endda hjælpe med hverdagens irriterende regnestykker og diverse talorganiseringer. Selvom Excel kan virke tørt og kedeligt, så er det faktisk et rigtig godt værktøj at have styr på. Det er særligt behjælpeligt, når man skal håndtere mange tal på én gang eller have styr på talrækker over længere tid ad gangen. Gør dig selv den tjeneste og få styr på Excel. Hvis ikke du kan huske meget fra den sparsomme Excel viden du har, kan du lære alt det, som du behøver fra dette gratis email-kursus

Brug Excel til at gøre din hverdag nemmere 

Excel er ikke kun smart til skole og arbejde. Med et gratis Excel-kursus kan du også optimere din hverdag. Har du brug for at få styr på økonomien eller lave et skema, der hjælper dig med at spare op til en investering du har haft øje på længe, så er Excel din bedste ven. Lav dit eget budgetskema i Excel og få styr på din økonomi. Alle studerende kender følelsen af være halvvejs igennem måneden og få, hvad der minder om et hjertestop, når de kigger på deres kontoudtog. Med et budget har du altid styr på, hvad du har til rådighed. Sker der ændringer i din økonomi, om end det er til eller fra, ændrer du bare variablerne i dit skema og Excel beregner dit nye budget. 

En god kompetence at skrive på CV’et

At du har færdigheder med Excel gør ikke kun dit liv nemmere, det ser også godt ud på dit CV. At kunne beherske programmet er nyttigt på de fleste arbejdspladser og noget som mange ansættelsesansvarlige bider mærke i. Det er de færreste som forventer en Excelhaj, men at kunne det grundlæggende som programmet tilbyder, kan vise sig at være en fordel – og med et gratis kursus er det næsten for nemt.