På udkig efter uddannelse? Overvej at blive shipping trainee

Der er mange store beslutninger, du skal tage som ungt menneske. Som ung skal beslutte dig for, om du vil flytte hjemmefra for at studere, og når du føler dig klar, skal du tage den store beslutning om, hvad du gerne vil studere og hvor.

Som ung har du rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af uddannelse og retning i livet, og det handler derfor om at holde tungen lige i munden, så du er sikker på at vælge det rigtige for dig.

Hvis du drømmer om en hverdag med masser af gang i den og et stort ansvar, skal du overveje at blive shipping trainee. Som shipping trainee vil du blive klædt godt på til at overtage en stilling inden for speditørbranchen, som er en stor og spændende branche med mange muligheder.

Praktisk uddannelse med stort ansvar

Som shipping trainee vil du straks blive kastes ind i maskinrummet, hvor du fra dag ét vil lære om nogle af de mange ting, som er helt centrale i arbejdet som speditør. Du vil komme til at kordinere og disponere over virkelige transporter ude på vejene i både Danmark og resten af Europa, og du vil komme til at stå for kontakten til virkelige chaufører, som skal guides i det daglige arbejde.

En stilling som shipping trainee er derfor en uddannelse med masser af fart på, hvor du hurtigt vil lære en masse og udvikle dine kompetencer inden for mange felter.

Bliv en bedre leder på et lederudviklingsforløb

Hvis du gerne vil styrke dine kompetencer yderligere, kan du også overveje at melde dig til et lederudviklingsforløb. På et lederudviklingsforløb vil du få hjælp til at udvikle dine kompetencer inden for ledelse, så du en dag kan blive en god leder i den virksomhed eller organisation, du arbejder for.