Skab overblik over studielivet

Studielivet er for mange svært at overskue og danne et ordentligt overblik over. Man har måske både aftaler med venner eller familie og aftaler med sig selv om at læse lektier, hvilket skal passes i fritiden. Derudover skal man kunne koncentrere sig om skolen i skoletiden.

Med en fysisk kalender husker du bedre

Det kræver planlægning, hvis man vil kunne huske alle sine aftaler. En kalender er en bærbar hjælper på de travle og rolige dage. På telefonen er det sommetider vanskeligt at finde ud af, hvordan kalenderen hænger sammen, og hvad man egentlig skal taste ind hvor. Selvom den kan tages med overalt, er det altså ikke den bedste løsning for alle. Mange foretrækker at kunne skrive det ned i hånden. Det er da også et faktum, at vi husker bedre, når det har været igennem hænderne. Desuden kan en fysisk kalender tages med alle vegne, præcis som telefonen. Det er derfor ikke en speciel egenskab for telefonen, og det er dumt at vælge telefonen af den grund. Telefonen vælger man måske, fordi den kan indstilles til at ringe, når en aftale er tæt på eller overskredet.

Opdag, hvilke ting i livet, du bør ændre på

Kalendere behøver ikke nødvendigvis være små bøger med måneder, uger, dage og datoer indeni. Det kan også være en kalender, man hænger på køleskabet derhjemme for at blive mindet om dagsprogrammet oftere. Idéen ved at have en kalender er dybest set at få styr på sine planer. Det kan også hjælpe dig med at prioritere. Når du skriver ned, hvad du skal lave, får du pludselig et meget mere specifikt billede af dit liv. Spilder du for meget tid på det samme, eller bruger du for lidt tid med vennerne? Det vil en kalender kunne fortælle dig, hvis bare du bruger den som tiltænkt.