Det lyder utroligt, men du kan tage på safari i Danmark

Det lyder vildt. Men det er faktisk noget man kan gøre. Altså tage på safari Danmark. Mange tror at det er noget, der hører Afrika til. Men virksomheden Vild med Danmark arrangerer blandt andet safari-turer i det danske. Der ligger masser af oplevelsesmuligheder og venter på dig.

Ree Park

En mulighed for safari i Danmark er at besøge Ree Park ved Århus. Her er der mulighed for at komme tæt på eksotiske dyr, som du ikke kan opleve i den danske natur. En helt speciel oplevelse, som kan give visuelle indtryk, du har glæde af i lang tid. Og så er det en oplagt mulighed til at lære mere om de fremmede dyr.

Danmark har også big five

Du har måske hørt om det i forbindelse med safari i Afrika. The Big Five, når det handler om dyr der kan opleves på en safari i det afrikanske er elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn. Men faktisk findes der også en Big Five liste for den danske natur. Det er Naturstyrelsen, der har peget på havørn, vildheste, bisonokser, kronhjorte og spættede sæler som noget helt specielt i dansk natur.

Andre vilde dyr

Men der findes naturligvis et væld af andre spændende dyr i den danske natur, som er interessante at opleve på en danske safari. Både store og små dyr kan give store oplevelse. Dem kan du få på de safari ture, der arrangeres af Vild med Danmark.

Jylland Rundt

En af de safari i Danmark muligheder der findes, er en såkaldt Storsafari Jylland Rundt tur. En tur over fem dage rundt i det jyske, hvor der besøges en række af de mest dyrerige naturområder i Danmark. Blandt andet besøges naturparkerne i henholdsvis Thy, i Mols Bjerge og så Vadehavet. Et fantastisk dyreliv kan opleves på disse ture.

Marsvin i Lillebælt

Der findes hvaler i danske farvande, så faktisk er en hvalsafari en mulighed. Det er primært marsvin man kan opleve i de havene omkring Danmark. Ved en safari i Danmark med Vild med Danmark kan man i Lillebælt komme helt tæt på disse danske hvaler. Og turen kom kombineres med at opleve det helt fantastisk Sort Sol fænomen. Det kan man ved det store marskområde Tøndermarsken, hvor stærene laver deres fascinerende mønstre på himlen, der næsten formørker solen. Endnu en unik oplevelse, der kan vente på en safari i Danmark.