Sådan får du en billige studierejse

Studierejse

Det er endelig blevet sommer, og det betyder gerne, at danskerne flokkes ud til lufthavnene for at komme ud at rejse. Dette gælder især også de unge studerende, der typisk har en længere sommerferie end dem med arbejde. Er du studerende, drømmer du formentligt om at komme ud og opleve verden henover sommeren, men det kan være svært at få pengene til at gå op. Derfor kommer der her nogle gode råd til, hvordan du får en billig studierejse med vennerne.

Lej en bus

Det er blevet mere og mere populært at leje en bus blandt unge, når de ønsker at transportere sig rundt. Det kan der være flere årsager til, men en af de klare årsager må siges at være på grund af de penge, der kan spares. Når I ankommer til jeres feriedestination, så bør I undersøge, hvad det koster at leje en bus frem for at leje flere biler. Det er typisk noget dyrere at leje flere biler i udlandet, end det er at leje en bus. I kan med fordel også leje en bus, når I skal til og fra lufthavnen både i Danmark og i udlandet. Så er I sikre på, at I kommer til lufthavnen på samme tid, og at der ikke er nogen, der bliver forsinkede. Det kan i værste tilfælde betyde, at I misser jeres fly. Ønsker I at læse mere om, hvordan I kan leje en bus, så kan I trykke jer ind på dette link.

Book i god tid

I rejsebranchen handler det meget om timing, når det kommer til priser. Derfor er det altid en god idé, at I booker jeres ting i god tid. Her kan der være rigtig mange penge at spare, hvis I er hurtigt ude. Derudover er det også en rigtig god idé, hvis begynder at planlægge jeres tur i god tid, for så er sandsynligheden, for at I kan booke i bedre tid, større. Derudover er det også smart i forhold til, at I har en plan for, hvad I skal på jeres ferie. Så skal der ikke gå meget tid med at planlægge, mens I er på jeres rejse.

Undersøg markedet nøje

Der er utrolig mange rejseudbydere, og de kæmper alle sammen om at få jer til at booke jeres rejse igennem dem. Derfor er der meget konkurrence, og det kan I lige så godt udnytte. Dette hænger meget godt sammen med, at I altid bør booke og planlægge i god tid, da det ofte er der, de billige rejser er. Men I skal også have is i maven, når I ser et tilbud, når I er ude i så god tid. Nogle gange kan det være en god idé at vente lidt, inden I køber. Dette er noget, I sammen er nødt til at vende med hinanden. En god idé kunne være at lægge et budget sammen, så I kan få klargjort, hvor mange penge I hver især kan smide i puljen til jeres studierejse. På den måde skaber I et godt overblik og ved, hvornår I skal slå til.