Du skal ikke gå ned på rejser og oplevelser bare, fordi du er studerende

Som studerende i Danmark, er man så heldig at få SU, hvilket er et kæmpe privilegium. Men med de høje priser på husleje, tillader økonomien alligevel ikke særlig meget sjov og ballade, hvis man skal have det hele til at løbe rundt. Og netop derfor, går priser på rejser, oplevelser og andre aktiviteter ikke særlig godt i hånd med studerendes økonomi. Især som studerende har man lyst til og behov for at opleve den store verden og generelt bare komme lidt væk fra alt, der hedder studie, lektier og weekendarbejde. Men hvordan gør man så det med en økonomi, der spænder ben? Læs med for et lækkert tip til hvordan. 

Rejs som studerende

Det kan nemlig godt lade sig gøre at rejse som studerende. Først og fremmest hvis du er en haj til at spare op. Men faktisk handler det helt enkelt om, at du leder efter rejser, oplevelser og aktiviteter de helt rigtige steder. Hos tripplo.com har du som fattig studerende fundet et helt unikt univers med alverdens gode rabatkoder, rabatter, tilbud og rejsetips. Alt sammen ord, der er ren musik i ørene for en fattig studerende. Ikke nok med, at du her kan finde en masse fede oplevelser, så er det også portalen, der kan hjælpe dig med “how to save money when travelling as a poor student”, for med hjælp fra tripplo er det faktisk også muligt. What’s not to like. 

Få det hele med på din rejse

Mange af jer kender det måske. Du har endelig fået sparet nok sammen til den sommerferie, som du længe har drømt om og gjort dig fortjent til. Men selvom selve rejsen er på plads rent økonomisk, så skal du selvfølgelig også have noget at leve for på rejsen. Men det kan hurtigt blive presset, og derfor må du skære oplevelser eller aktiviteter fra, som du ellers rigtig gerne ville have med hjem i bagagen. Det skal du hermed ikke længere bekymre dig om. Tripplo er nemlig udstyret med en masse gode rejsetips, som kan hjælpe dig med at få plads til alle de oplevelser, du gerne vil have. Lige så økonomien tillader det. Du skal ikke komme tilbage fra din rejse og fortryde, at du ikke fik gjort noget bestemt, og derfor skal du have tripplo med i lommen på din rejse som fattig studerende.