Studielivet er ikke lig med ingen sightseeing

Er du studerende, er det alt andet end garanteret, at økonomien efterlader ret meget plads til andet end det faste såsom husleje, mad, vandregning, transport osv. Her kommer derfor et par idéer til, hvordan du kan opleve noget, selvom pengene ikke strømmer ind på kontoen hver måned.

Vælg frit mellem dine muligheder

Bor du i Odense, er du nok vant til de mange shoppingmuligheder og den myldrende trafik. Du er desuden langt fra ene om din rimeligt tomme oplevelses-mindebog begrundet af økonomien. Men det behøver ikke at være dyrt at opleve seværdigheder i Odense. Der er oceaner af seværdigheder Odense, du og dine venner sammen kan opleve, som ikke er specielt dyre. Der er for eksempel museer, imponerende bygningsværker og zoologiske oplevelser at tage ud og se med egne øjne. Som studerende kan du heller aldrig få for meget viden om verden og kulturer indenbords, hvilket er en yderst bemærkelsesværdig grund til at besøge for eksempel museer. Det er ikke blot en afveksling fra den ensformige hverdag, men også en bidragende faktor til din almene viden, som du kan drage nytte af i forbindelse med studierne.

Udforsk naturen

Er du slet ikke interesseret i en museumstur eller andre kulturelle oplevelser, er der altså også andre billige, hvis ikke gratis, ting at tage sig til i en by som Odense. Udover seværdigheder Odense, byder byen også på muligheder for smukke gåture eller afslapningssteder. Der er for eksempel afgrunden ved Vissenbjerg. Derude kan man sagtens tilbringe en hyggelig dag med venner og/eller familie. Også her vil du blive præsenteret for almen viden, der kan vise sig nyttig senere i livet. Du kommer til at opleve den danske natur som mere end de endeløse marker, veje og træer langs motorvejene. Derved kan du oppe dig i smalltalk-situationer, fordi du pludselig har noget uventet at deltage i snakken med.