Få styr på dit tøj

Du er studerende og har adskillige gange været ude og investere i det samme billige tøjstativ fra Ikea. Det er nu endnu engang gået i stykker, og du føler dig fortabt. Hvad skal du nu gøre? Alt dit tøj ligger på gulvet, og det er overhovedet ikke til at finde rundt i. Derfor er en ting helt sikker: du skal ikke ud og købe det samme Ikea-tøjstativ, for at det om 2-3 måneder igen falder sammen. Den her gang skal du have et både godt og holdbart tøjstativ, for at undgå at stå i samme situation igen igen. Dog er dit budget ikke særlig stort, men du er alligevel villig til at investere en lille slat penge, så længe du betaler for kvalitet, der holder i mange år. Men hvor skal du lede? Zitoo.dk sælger tøjstativer i top kvalitet, i lækkert design og til en god pris – overvej derfor at slå et smut forbi deres hjemmeside, få et godt tøjstativ og få styr på dit tøj. 

Sorterer i dit tøj

Når du endelig har fået et tøjstativ, hvor kvaliteten virkelig spiller, så er første step at få styr på hvad du bruger og hvad du ikke bruger. Sorterer i dit tøj og få smidt den gamle bluse til genbrug, som du købte for tre år siden på Mallorca og ikke har nænnet at smide ud siden. Skil dig af med alt det du ikke har gået med i flere år – der er sikkert en grund til, at du ikke haft det på så længe, og det hører derfor ikke til i din garderobe. Giv dit gamle tøj nyt liv og gør et andet menneske glad, og du vil nu stå tilbage med det tøj, du virkelig elsker at have på. 

Sæt dit tøj i farveorden

En lækker garderobe med lækkert tøj, skal også være en fryd for øjet. Andet step er derfor at sætte dit tøj i farveorden –  start med de lyse farvetoner og bevæg dig hen mod de mørke. Et tøjstativ i farveorden er både flot og indbydende at kigge på, men også langt mere overskuelig at finde rundt i – i  en garderobe med farveorden, kan du nemlig hurtigt lige finde en hvid bluse du skal have på en sommeraften. Med et nyt kvalitets tøjstativ, en sortering og en farveorden, vil der gå lang tid før du skal ud og investere i noget nyt, og du vil derfor have glæde over dit tøjstativ i rigtig lang tid.