Hold din garderobe “up to date” som studerende

Selvom du er studerende og lever på SU, betyder det ikke, at du ikke kan have et behov for nogle gange at klæde dig fint på og følge med de nyeste tendenser inden for mode. Det kan dog godt være svært hele tiden at shoppe nyt til garderoben, hvis du har et begrænset budget på grund af din SU. Derfor kan du her få en række tips til, hvordan du kan holde din garderobe ”up to date” selv på et presset budget.

Shop dit tøj i et outlet

Når du gerne vil shoppe nyt tøj, men samtidig ikke har det største budget, har du blandt andet den mulighed, at du kan shoppe i et outlet. I et outlet bliver der solgt helt nyt tøj, men til billigere priser. Det er som regel noget tøj, der er fra sidste sæson. Det er derfor den oplagte løsning, hvis ikke du går op i at skulle have det nyeste af det nye, men derimod bare ønsker at gå i noget tøj, der ser smart ud, og som er behageligt. Du kan f.eks. shoppe i Dansk Outlet – billigt tøj til hele familien.

Køb dit tøj brugt på nettet

Det bliver mere og mere populært at sælge ud i sit tøj rundt omkring på nettet. Der findes mange forskellige platforme, der er lavet til, at du og andre kan sælge ud af sit tøj. Det er derfor også en rigtig god løsning, når du gerne vil spare penge på dit tøjforbrug. Du kan finde rigtig meget nærmest nyt eller helt ubrugt tøj, der sælges langt billigere end nyprisen, fordi folk gerne vil af med det. Hvis der er et eller andet bestemt, du godt kunne tænke dig, kan du ofte finde det på én af den slags platforme ved bare at søge efter det.