Sådan vælger du den helt rigtige parfume til dig

Leder du efter en ny duft? Det er vigtigt, at du finder en parfume, som falder lige præcis i din smag.

Når det kommer til parfume, har langt de fleste deres helt egne og individuelle præferencer, og derfor er det vigtigt, at du finder en, som lever op til dine krav og præferencer. Det er ikke altid nemt at finde sin nye parfume, da der er mange ting at tage stilling til. Du skal bl.a. overveje, hvor lang tid du ønsker, at din duft skal holde, og om din parfume skal virke let på huden eller have en intens dybde.

Hvis du f.eks. foretrækker en let og frisk parfume, så bør du tage et kig på det store udvalg af Eau De Toilette, som er mere let i duften. Dette skyldes bl.a., at Eau De Toilette har et højt indhold af vand og et lavere indhold af parfumeolie. Denne type parfume skal du ikke vælge, hvis du er på udkig efter en parfume med en intens duft, der holder i lang tid. Her kan du i stedet vælge en Eau De Parfum, som har et højere indhold af parfumeolie, hvilket resulterer i, at duften bliver mere intens og langtidsholdbar.

Hvis en af disse typer parfume lyder som noget for dig, som finder du her et stort udvalg af parfume.

Sådan påfører du parfume helt optimalt

Hver eneste parfume dufter anderledes alt efter, hvilken person den sidder på. Hvis du ønsker at få det bedste ud af din parfume, så bør du anvende den på puls stederne – altså håndled, hals, bryst, nakke og indersiden af albuerne. Derudover er det også vigtigt at huske, at det er forskelligt, hvor mange steder en parfume bør påføres, alt efter hvilken variant du bruger. Eau De Toilette kan sagtens anvendes flere steder, hvorimod en Parfum hurtigt kan komme til at virke for voldsom, hvis den påføres flere forskellige steder.

Mange tror, at parfumer holder op med at dufte i løbet af dagen, fordi man ikke selv kan dufte den. Dette er ikke tilfældet, men blot fordi man selv har vænnet sig til duften. Af netop den grund er det vigtigt, at du ikke overdøser dig selv med parfume om morgenen, da duften højest sandsynligt fremstår meget kraftigere over for andre end for dig selv.