Kom sikkert til og fra studie: beskyt dig selv og andre med et visir

Hvis du er en af de heldige studerende, der gerne må møde op til fysisk undervisning, vil du sikkert gerne være optimalt beskyttet mod at blive smittet med corona. Det betyder, at du må gå med enten mundbind eller visir, når du er til undervisning.

Mange studerende er desuden flittige brugere af offentlig transport, da det er en billig og nem måde at komme til undervisning på. Også her er det utroligt vigtigt at bruge visir eller mundbind, der kan beskytte både dig selv og andre.

Derfor er visiret værd at overveje

De fleste bruger nok mundbind frem for visir, selvom der faktisk er en del, der finder det mere komfortabelt med visir. Visirer kan nemlig fås med en justerbar rem, der gør, at du kan tilpasse det, så det sidder godt og ikke strammer. Derudover består de typisk af blød skumgummi, som sidder mod panden, og som derved sørger for, at visiret er behageligt at bære.

Lige så vel som du gerne må bruge mundbind i den kollektive trafik, er visir også godkendt, og det kan derfor nemt bruges, når du er på farten.

En anden fordel ved visiret er, at du kan bruge det flere gange. Faktisk tåler visiret at blive tørret af med desinfektion op til 20 gange, hvilket betyder, at du ikke som med mundbindet skal stresse over at skifte det hele tiden.

Gør dit visir personligt

Noget, som tiltaler mange ved visiret, er, at det kan gøres personligt. Du kan nemlig skrive dit navn på visiret, hvilket kan være oplagt i undervisningssituationer, hvor underviseren måske ikke har helt styr på navnene. Derudover er det smart med et personligt visir, hvis nogle i din husstand eksempelvis har samme slags, og I gerne vil kunne holde styr på, hvis der er hvis.