3 tips til dig, som ønsker at blive bedre til at flirte

Har du mødt en sød person, som du rigtig godt kunne tænke dig at lære bedre at kende? Lad dem vide, at du er interesseret ved at flirte! Der er mange, der synes, at det er svært at flirte – for hvordan er det nu lige, man gør? Vil du gerne blive bedre til at flirte og vise interesse for modparten? I denne guide får du et par gode tips med på vejen, som kan være behjælpelige for enhver, der ønsker at blive bedre til at flirte – uanset om du er mand eller kvinde.

Hvil i dig selv

Et af de vigtigste råd, når det kommer til at flirte, det er, at du skal hvilke i dig selv. Det er klart, at generte mennesker naturligvis ikke springer ud i flirtende kontakt med fremmede, men at tro på sig selv, det er et skridt i den rigtige retning.

Når du har skabt en indre ro og hviler i dig selv, så vil du opleve, at du løsner op og får meget lettere ved at konversere og skyde usikkerhederne til side, når du snakker med en, du er interesseret i. Du vil føle dig mere tilpas, og når det sker, så bliver flirteriet så let som en leg.

Benyt ice breakers til at kickstarte samtale

”Gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen? For du er gude smuk!”. De platte scorereplikker har du nok hørt en gang eller to før, og ja: de er platte, men på trods af det, så er det faktisk en genial måde at sætte skub i samtalen på og bryde isen – om end du nok ikke score nogen udelukkende ved brug af scorereplikker.

Brug scorereplikken som en ice breaker på charmerende og sarkastisk vis, så vil der hurtigt blive åbnet op for en dialog. Du kan finde mange sjove scorereplikker på blandt andet scorereplikker.dk, hvis du mangler inspiration.

Vis din flirt, at du er interesseret

Når det kommer til at flirte, så handler det i bund og grund om at vise, at man er interesseret og finder vedkommende tiltrækkende. Du kan vise din interesse for modparten på rigtig mange måder, herunder:

  • Smil til vedkommende. Det smitter og vil få dig såvel som modparten til at føle sig godt tilpas i selskabet.
  • Komplimentér vedkommende på udseende, væremåde med mere.
  • Hold øjenkontakt. Øjenkontaktens længde er en balancegang, du skal lære at mestre. Ved at holde øjenkontakten en anelse længere, end hvad du ellers ville, så viser du interesse, og det øger intimiteten imellem jer.
  • Tag initiativet. Det nytter ikke noget, at du forventer, at det er den anden parts ansvar at tage første skridt. Det kan virke grænseoverskridende, men ved at tage initiativ, så fremstår du selvsikker og godt tilpas.
  • Snak og lyt. Stil vedkommende uddybende spørgsmål, så I kan lære hinanden at kende. Det viser, at du ikke er interesseret i, at samtalen skal slutte. Derudover er det rigtig vigtigt, at du lytter og virker interesseret i, hvad der fortælles.