Find dit næste job indenfor marketing

Er du uddannet indenfor marketing og brænder for at hjælpe virksomheder med at brande sig selv? Det kan være svært at finde ud af, hvad man egentlig gerne vil arbejde med, men du har helt sikkert nogle præferencer for opgaver, du gerne vil beskæftige dig med og specialer, du gerne vil arbejde med. Derfor er det da også med at gå til jobsøgningen med relativt åbne arme og et kritisk øje, så du finder den stilling, du bliver glad for.

Der er mange forskellige ting, der kan spille ind på valget af arbejdsplads. For hvilke ting er det egentlig, du helst vil prioritere? Hvis det er familielivet, der betyder meget for dig, kan det betale sig at søge job i et marketingbureau, der ligger geografisk tæt på dig. Du kan for eksempel se de ledige stillinger hos WeMarket, som har flere forskellige afdelinger i Jylland – så måske der er noget, der er tæt på dig?

Hvor store ambitioner har du?

Der vil altid være forskel på typen af stilling fra sted til sted, men nogle ting går generelt igen. Først og fremmest skal du opgøre med dig selv, hvilken type stilling, du egentlig går efter. Går du efter en lederstilling, hvor du kommer til at have medarbejdere under dig, du skal koordinere arbejdet for og samarbejde med, eller går du efter en stilling, hvor det er dig, der har en leder over dig, som stiller en del af opgaverne?

Du kan også overveje, om du kunne være interesseret i at udbrede dit ekspertfelt, så du undervejs bliver skarp i nye emneområder, du måske ikke har arbejdet med før. Det kan godt betale sig at være nysgerrig, og måske du endda finder noget, du ikke havde troet ville interessere dig, men som viser sig at være lige noget for dig, du gerne vil fortsætte med at dykke ned i.