Design det perfekte soveværelse for få midler

Livet som studerende byder på mange sjove ting – men den stramme økonomi er bestemt ikke en af dem. Udgifterne har det nemlig med at samle sig i én stor bunke som blot opsluger alle de penge, som du ellers gerne ville bruge på noget andet.

Men på trods af det, så ønsker du heller ikke at gå på kompromis med dit æstetikken i dit eget hjem. Det er trods alt din egen base – så hvordan skaber du de perfekte rammer på en studerendes budget?

Her kan du spare og her kan du ikke

Der er mange steder hvor det være fristende at spare på indretningen – så er det ikke altid den bedste idé. Sparede penge er nemlig ikke altid det hele værd – specielt ikke hvis det betyder, at du får en dårlig søvn med ondt i ryggen hver nat.

Overvej derfor om du ikke kan spare sammen en ordentlig seng og så spare på andre områder i stedet for. Selvom 180×200 kontinentalsenge virker til at være over dit budget, så er det en investering du vil blive glad for på sigt. Og et køb du ikke skal lave om og om igen fordi du købte en seng i dårlig kvalitet.

Gode spareråd til indretningen

En flot værelse eller lejlighed, der afspejler din personlige smag, kan faktisk skabes for ganske få midler. En af de største udgifter er som regel møbler – så her er det oplagt for dig at spare lidt. Køb gerne brugte møbler i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder.

Og hvis du lærer hvordan du eksempelvis kan male dem, så har du mulighed for at skabe nogle helt unikke møbler som der kun findes et eksemplar af. Det er den perfekte måde både at spare penge, så du kan bruge dem på noget sjovere og samtidig fremvise din egen, unikke stil i dit hjem.