Fattig studerende? Sådan skaber du et loungeområde i studieboligen

Det er ikke just studieboligen, men forbinder med luksus eller lækker indretning. Men når IKEA kan lave verdens smarteste indretning i et showroom-værelse på blot 20 kvadratmeter, hvorfor skulle du så ikke også kunne tilføre en snert af det søde liv til din studiebolig?

Vi giver dig her 3 gode råd til at skabe en fed og afslappende loungekrog i lejligheden.

Det perfekte sted at hænge ud!

Hvis du nogensinde har rejst i den mere sydlige atmosfære, har du måske haft fornøjelsen af at hvile i en hængekøje på en bountystrand et sted? Hvis ikke, så kender du måske hængekøjen fra en almindelig dansk have, hvor den bestemt også kan komme til sin ret.

Hvad mange glemmer, er, at hængekøjen bestemt også fungerer indendørs! Du kan derfor montere to kroge, så du kan strække køjen ud fra den ene væg til den anden. Normalvis vil man mene, det optager for meget plads, men det smukke er, at det er let at vippe køjen ud af dens kroge, og pakke den sammen.

Du kan med andre ord skabe et køje-miljø, som du kan pifte op med puder og tæpper for maksimal komfort.

Leder du efter en stærk og god hængekøje – evt. til to personer? Læs mere her.

Ned på gulvet

Her kommer en af de mest undervurderede ting nogensinde: Sækkestolen! En god sækkestol i en størrelse, der passer til din krop, er næsten uvurderlig. Den er lækker at forme til dig selv og du kan både læse, sove eller ligge og snakke i telefon fra samme sted.

Det er desuden let at indrette dig omkring sækkestolen med nogle lækre planter og evt. en stak af dine yndlings blade eller bøger.

Palle, ikke længere alene i verden

Trenden med paller og hynder er ganske velkendt, når det kommer til terrassemøbler. Men hvorfor ikke bruge dem indendørs også? Pallerne er billige, og med et par gode puder har du let anlagt en zone, du kan slappe af i.

Du kan endda male dine paller i en passende farve, så de passer ind! Husk altid at tjekke dem for søm og andet, som kan ridse dit gulv. Kom gerne gummistykker under dem for at minimerer skader og skrid.