Få vandpiben til at vare længere med creme

En vandpibe er et dejligt socialt samlingspunkt for venner og veninder, men hvordan kan man få tobakken til at strække lidt længere? Spar penge ved at tilføje creme til din vandpibe.

Creme er (ligesom sten) med til at tilføje ekstra smag til vandpiben, men cremen har også den fordel, at den kan få tobakken til at brænde langsommere – og derfor længere. Du vil også opleve, at der kommer mere røg, når du supplerer med cremen.

Hookah Squeeze er en creme, der kan ryges alene eller blandet med vandpibetobak, og der er også mulighed for at blande de 16 forskellige smage, der findes i sortimentet. Det er en tyggegummiagtig creme, der skal “smøres” rundt i vandpibehovedet (på internettet kan du finde meget mere information om, hvordan det skal gøres).

Ved at tilføje hookah creme til dit pibehoved kan du få tobakken til at række længere eller simpelthen nøjes med at ryge cremen og helt spare tobakken væk. Alt i alt er det et must-have til den vandpiberygende studerende.

Smukt mundblæst glas og unikt design

En af fordelene ved at ryge vandpibe er, at de er dekorative, når de ikke er i brug. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads i et skab til at gemme den af vejen – den kan sagtens stå frit fremme.

Du kan ryge på en smuk MYA Melina vandpibe, der også ser helt fantastisk ud, hvis den bare står til pynt på en hylde.

Der findes selvfølgelig også små rejsevandpiber, der er lette at pakke sammen og ikke optager meget plads. Så er den også nem at have med, hvis du vil have den med på stranden, på picnic eller noget helt andet. Køber du en Oduman vandpibe, er du sikret høj kvalitet, mundblæst glas og smukt design.