Spis billig og lækker mad som studerende

Selvom det nogle gange kan være svært at få tingene til at hænge sammen økonomisk set, når man blot er en fattig studerende, behøver man ikke altid at leve af rugbrød og havregryn dag ud og dag ind.

Nogle gange er det helt velfortjent at forkæle sig lidt ved at bestille take out eller lave et festmåltid til sig selv eller til andre.

Hvis man blot sætter lidt tid af til det, kan man sagtens kreere gode måltider i køkkenet – det er altid godt at have et arsenal af retter skrevet bag øret, som både er nærende og når man gerne vil have noget lækkert og fedtet. På denne måde sparer man penge og lærer nye ting!

Pizza for alle pengene

Man kender efterhånden problematikken: man er kommet sent hjem enten fra en lang dag på studiet eller fra en fest, hvor der er blevet drukket tæt, og maven hungrer efter en pizza.

Når man ikke lige hverken har tid eller lyst til at trylle en pizza frem i køkkenet, er det nu lettere end nogensinde før at få en pizza leveret. Man vælger blot den pizza man vil have fra restaurantens hjemmeside og inden for få minutter bliver den leveret rygende varm til ens dør eller man selv kan hente den.

Den amerikanske pizzakæderestaurant er verdensmester i at lave pizzaer, der mætter trangen til noget fedtet og lækkert, samtidig med at kan få bestilt pizzaen varm eller med andet tilbehør så som dyppelse, snacks og desserter. Du kan bestille Dominos her.

Glem alt om trist og ensidig mad

Der skal ikke meget til før man kan blive en helt kompetent kok i et køkken. Man behøver blot at tage de første par skridt ved at lave enkelte retter med få ingredienser og korte instrukser og før man ved af det vil man have en masse retter, man kan i hovedet uden at læse en opskrift i forvejen.

Før man ved af det vil man føle sig inspireret nok til at improvisere lidt og tilføje mere krydderi eller gøre noget andet end hvad opskriften siger.

Alle begår fejl og brænder maden på eller giver den for meget salt mindst en gang i deres liv. Men ved at kaste sig ud i det i stedet for at frygte det lærer man på denne måde af sine fejl og har derfor også muligheden for at forbedre sig næste gang.