Forførende, forfriskende drinks med gin

Drinks

Her kan du finde de bedste opskrifter, der med garanti forfrisker og forfører smagsløgene.

Gin er en klassisk drik, der kan utroligt meget, når man ved, hvad man skal gøre med den. Gin har en helt særlig, dejlig citrussmag, der kan fremhæves eller drejes i en anden retning. Det er intet under, at det er en klassiker og en, der er nødvendig at have i barskabet. Til at starte med vil vi anbefale en god kvalitetsgin, som Wild Ene Organic Gin, der er et bud på en økologisk London dry gin.

Ved at klikke her kan du også blive inspireret af en lang række drinks med gin.

Delikate delikatesser til ganen

Det kan være utroligt forfriskende med en dejlig drink efter et godt måltid. Nogle vil sige, at det hører til et godt måltid. Men der er ingen grund til at nøjes med den sædvanlige drink eller øl. Du kan tage dit drinkniveau til nye højder, og det kræver ikke meget at få nogle fede smagsoplevelser. Så hvis du er studerende og har brug for billige tips til at lave fede drinks, så kan du læse mere lige her.

Man kommer langt med lidt kreativitet og udstyret i orden. Det er klart en fordel at have forberedt et par isterninger, hvis du skal have venner eller veninder på besøg til en hyggelig aften med drinks. Men du kan klare meget, hvis du bare har et par ingredienser i køkkenet og lyst til at være kreativ. Det vigtigste til en god drinkaften er dog, at du har et barskab med de rigtige forsyninger, da kvaliteten af drinken afhænger meget af kvaliteten af din gin.

Du kommer rigtigt godt fra start med en god gin og et par citrusfrugter og urter. Mange har ofte urter til madlavningen, men glemmer dem helt, når de skal imponere vennerne med en lækker delikatesse til ganen. Urter er især gode til drinks, fordi de aromatiske olier blander sig med smagen af din drink, så du får den fulde smagsoplevelse.

Oplev New Yorks barscene derhjemme

Vi kan starte med en kendt klassiker – Tom Collins. Denne drink stammer fra barmiljøet i New York, hvor de fine herrer fik en drink over forretningsaftalerne. Det er en utroligt nem drink at lave, som de fleste allerede har ingredienser til. Du skal starte med din yndlingsgin og tilsætte citronsaft, sirup eller flormelis, danskvand og en isterning eller to. Hvis du har nogle ekstra urter som en kvist rosmarin, så bliver det en fantastisk drink.

Hvis du vil udfordre dine kulinariske evner i drinks, så er det måske en White Lady, der skal til. Her skal du bruge gin, Contreau, sirup, friskpresset citronsaft, pasteuriseret æggehvide og isterninger. Denne lækre drink går under kælenavnet Delilah. Vær opmærksom på, at den kræver en shaker, men du kan se den fulde fremgangsmetode på diverse blogs, hvor der er lavet gode guides til de bedste gincocktails, så du med garanti kan imponere vennerne.

Tag de lækre delikatesser fra baren ind i hjemmets hyggelige atmosfære og nyd en god aften i godt selskab.