Sådan får du lækker vegansk mad direkte til døren

Nem mad

Vegansk mad bliver mere og mere udbredt i Danmark, og specielt blandt studerende. Engang blev vegansk mad kun anset for noget, som lidt militante miljøforkæmpere eller gamle hippier kastede sig over, men sådan er det heldigvis ikke længere. Det er blevet meget normalt at spise vegansk, og det er der rigtig mange gode grunde til.

At være studerende er et fuldtidsjob, og der er derfor ikke altid tid til at lave mad. Vi kender det alle sammen godt, ikke? Man skal sidde oppe til sent, fordi en opgave skal skrives færdig, eller fordi en tekst skal læses igennem. Der er simpelthen ikke altid overskud til at finde på veganske retter.

Heldigvis er der masser af muligheder for dig, der stadig gerne vil spise vegansk, men ikke helt har overskuddet til at lave vegansk mad selv. Ved at følge dette link kommer du til det helt rigtige sted, hvor du på en både nem og billig måde kan finde nem vegansk mad.

Vegansk mad er billig mad

Vegansk mad er rigtig billig mad, og det er også tilfældet, selvom du køber det som færdiglavet mad. Færdigretter behøver ikke være en særlig dyr affære, og for fattige studerende kan det derfor sagtens betale sig at få vegansk færdiglavet mad. Det er ikke dyrere end så mange andre former for færdigretter. For meget få penge kan du få dig et rigtig lækkert måltid mad, og du kan gøre det med god samvittighed.

Spis vegansk for miljøet

En af de helt store årsager til, at vegansk mad er så populært blandt studerende, er, at vegansk mad er en rigtig effektiv måde at gøre en reel forskel for miljøet. Det er meget nemt at sortere affald, men hvis man vil ind til sagens kerne, skal du altså droppe kødet.

Kødindustrien er den helt store synder, når det kommer til CO2-udledning, og derfor kan du virkelig spare planeten for en stor CO2-regning ved at skifte til vegansk mad. Når du køber lækker vegansk take-away, er du dermed med til at støtte en fødevareindustri, der ikke ødelægger planetens miljø. Det er da uden tvivl dine penge værd.

Og noget, der er lige så vigtigt ved vegansk mad – modsat vegetarisk mad med mælk og æg – er, at vegansk mad er fuldstændigt cruelty free. Det vil sige, at intet dyr er blevet udnyttet eller skadet på noget tidspunkt i løbet af den proces, det har taget at fremstille din mad.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at tilvælge færdiglavet vegansk mad. For i en travl hverdag som studerende er der bare ikke altid tid og overskud til at lave mad selv. I stedet for at købe dyrt og usundt take-away er der masser af muligheder for at købe lækre og sunde veganske færdigretter, der ikke koster mere, end take-away normalt koster. Du skal bare bestille, og så får du lækker og nem mad bragt lige til døren.

Ved at købe veganske færdigretter er du samtidig også med til at belønne og støtte en bæredygtig og miljøvenlig madindustri, der aktivt gør en forskel for vores planet. Intet kunne være nemmere.