Sådan gør du: Grænsehandel øl fra Tyskland – Med levering til Danmark

Som studerende kan det være svært at få alt i sin hverdag til at løbe rundt. Især alle sine afgifter. Udover regninger og andre kedelige sager, skal der jo også være plads til sjov og fester, hvilket tit involverer alkohol. Det kan derfor være svært og dyrt i længden af investere i f.eks. øl, hvis man er på SU. Det er derfor en fantastisk idé, at handle øl fra Tysklands grænse med levering til Danmark. Det giver dig som fattig studerende rig mulighed for at spare penge. Læs med videre i denne tekst, hvis det kunne være noget for dig.

Du behøver ikke at gøre det selv

Det kan lyde som et større projekt at køre til den tyske grænse for at handle, men faktisk behøver du ikke selv at handle øl fra Tysklands grænse. Der er nemlig leveringsfirmaer der tilbyder grænsehandel øl fra Tyskland – Med levering Danmark. Et af disse firmaer er Godelivrr.com/dk.

Deres leveringsfirma fungerer kort fortalt således. Du skal først selv afgive en ordre fra en valgt grænsebutik i Tyskland. Herefter skal du inde på deres hjemmeside angive praktiske informationer såsom, ordrenummer, hvilken butik ordren skal afhentes i osv. Derefter giver du firmaet en leverings adresse, og så transporterer de i dette tilfælde alt den øl du har bestilt hen til dig i Danmark. Grænsehandel øl fra Tyskland er altså blevet gjort super nemt.

Det kan det gøre for dig

Som nævnt kan du ved hjælp af at grænsehandel øl fra Tyskland, spare en masse penge. Hvilket jo er optimalt hvis man er studerende på SU. Der nemlig tit gode tilbud at finde i grænsebutikker, og generelt er øl i Tyskland billigere end i Danmark. Yderligere når man grænsehandler, køber man også tit større mængder hjem. Hvilket betyder at du ikke hver weekend behøver at handle øl ind.

Derudover kan grænsehandel øl fra Tyskland – Med levering Danmark være med til at du som studerende kan spare en masse tid og som nævnt også penge. Da det nu er muligt at få leveret sin ordre fra Tyskland hjem til Danmark, så slipper man for selv at tage turen til grænsen og tilbage igen. Dette er super smart, da man som studerende ofte allerede har en travl hverdag, og ofte heller ikke har bil til rådighed.

Andre gode tips til dig der skal købe øl fra Tyskland

Hvis du på nuværende tidspunkt, synes at handel af øl fra Tyskland med levering til Danmark lyder som en god ide. Så kan du lige få disse gode tips med. Candynuts.dk samt Gpris m.m. er de billigste online grænsebutikker, hvor Godelivrr tilbyder fragt og levering fra candynuts.dk kunder samt Gpris.dk.

Det er en god ide, at man lige gør op med sig selv og måske sine venner hvor mange rammer øl man skal have med. Man skal huske at som privatperson må man ca. købe 330 dåser øl.

Et andet godt tip er at hvis du vælger selv at køre ned til grænsen, så ikke kør alene derhen. Få fyldt bilen op så i er flere om at dele benzinpenge. på den måde kan man også spare nogle penge der.