Ønsker du heller ikke at give for mange penge til fitnessmedlemskab?

Når man er studerende, handler det om at finde smarte måde at spare penge på, men alligevel heller ikke gå for meget ned på kvaliteten. Hvis du er typen, som godt kan lide at holde dig i god form, så ved du nok, at fitnessmedlemskab koster mange penge om måneden. Dette er en problemstilling, som man næsten ikke kan komme udenom. Hvis du selv står i dette problem, har du fundet den rette artikel. Her får du nogle tips, som hjælper dig med at holde dig i form, uden at vælte hele budgettet.

Lav kropsvægtøvelser

Det første du hører, når du klager over prisen for medlemskabet til andre, er formentlig, at du slet ikke har behov for fitnesscenteret. Er dette sandt? Imens fitnesscenteret har mange forskellige og meget funktionelle maskiner som f.eks. cable cross, squat rack, løbebånd mv. så er udsagnet faktisk sandt – i hvert fald delvis. Du kan nemlig lave mange forskellige øvelser, som ikke kræver udstyr, især hvis du er begynder. Dette er navligt kropsvægtøvelser, som ikke indeholder andet end din egen krop. For at finde programmer, som matcher dette, skal du blot google det, og en masse vil komme frem.

Hvad skal den garvede motionsdyrker stille op?

Som nævnt passer overstående strategi bedst til nybegynderen. Det kan nemlig være svært at blive ved med at udsætte musklerne for nok stress, hvis du ikke har vægte eller cable cross. Hvis du virkelig vil spare penge på lang sigt, kan du investere i en multifunktionel cable cross maskine. Med en sådan maskine kan du nemlig træner alle musklerne med stigende vægt, men betaler ikke til fitnesscenteret hver måned. Dette er for den dedikerede udøver, da du vil skulle lægge ud for maskinen i starten. Men, denne maskine vil selvfølgelig holde i mange år – også lang tid efter din uddannelse.