Spar penge på selvbruner med tan drops

En god måde til at få en flot hud er at opretholde en hudplejerutine. Når det kommer til hudpleje, er det vigtigt at rengøre huden dagligt for at fjerne snavs, olie og makeuprester. Brug en mild ansigtsrens, der passer til din hudtype, og undgå at gnide eller trække i huden. Efter rensning kan du bruge en toner for at genoprette hudens pH-balance. Fugtighed er også vigtig for at opretholde en sund og smidig hud. Brug en god fugtighedscreme, der passer til din hudtype.

Vil du gerne have en smuk solbrun glød på din hud, uden at du skal udsætte din hud for solens skadelige UV-stråler, så er tan drops en god løsning til dig. Tan drops også kaldet for selvbruner dråber er en meget nem og effektiv måde at bruge selvbruner på. Tan drops fungerer sådan, at du tilfører et par dråber til din ansigtscreme eller din creme til kroppen, og derefter smører et jævnt lag ud på hele området. Det er en tidsbesparende måde at selvbrune på, da du ikke behøver at eksfoliere og vaske selvbruneren af.
Med tan drops kan du bygge din farve op. Synes du derfor ikke du fik nok farve til at starte med, så kan du blive ved med at påføre dem, indtil du opnår den ønskede farve. Det er også en god ide at bruge tan drops en gang imellem, efter du har opnået den ønskede farve. Dette er for at vedligeholde den ønskede farve.

Når du bruger tan drops, så bliver din hud ikke beskyttet mod solen. Det er derfor vigtigt, at du stadig beskytter din hud med solens UV-stråler med solcreme, når du er ude i solen. Solens UV-stråler kan også nemt skinne gennem skyer og vinduer, og det er derfor stadig en god ide at bruge solcreme, selvom der ikke er direkte sol udenfor. Solcreme er også med til at holde din hud fugtet. Solens UV-stråler kan også ælde huden, hvilket solcreme også beskytter din hud imod.