Sådan kan du spare lidt ekstra på de dyre udgifter

Som studerende, så er der bare ikke så mange penge, som du har at gøre med, og derfor kan en udgift, der er lidt større end normalt, virke meget voldsom for din økonomi. Det er naturligvis muligt at spare op til den, men noglegange så kan det være alt for svært på en SU at have nogle penge at spare op. Huslejen kan hurtigt komme op på mere end bare det, som du får i SU i København og Nørrebro området, så er det er forståeligt, at det hele kan blive lidt svært. Vi giver dig nogle råd til, hvordan du kan spare i denne artikel.

Er tandlægeregningen for dyr? Find et sted med studierabat

Tandlæge er noget af det, som studerende og andre med lav indkomst vælger at droppe, men det er vigtigt at tage til tandlægen. De problemer, som de tænder kan have, bliver blot værre med tiden, og så bliver det endnu dyrere, når du endelig når til tandlægen. En måde at spare på denne udgift, er at lede efter tandlæger med rabat. Tandlæge studierabat kan gøre din tandlæge-tur meget mere overskuelig, fordi du hermed ved, at du får rabat, og så kan det give mere luft til dit budget.

Kig dine aftaler igennem

Der kan være mange fordele i at orientere dig i de ting, som du i forvejen betaler til og se om du kan få en bedre aftale til f.eks. forsikringer igennem dem. Det er nemlig sommetider sådan, at din fagforening eller lignende kan have en god aftale med et forsikringsfirma, så du kan få billigere forsikringer igennem dem.

Det er altid en fordel at bruge lidt tid på at finde ud af, om det ikke er muligt at få et bedre tilbud. Det ville være en skam at betale mere for noget, hvor du kan spare.