Spar penge på din træning

Som studerende har man ikke mange penge. Som dansk studerende har man dog alligevel lidt. De fleste studerende ankommer på jobmarkedet med tæt på eller slet ingen gæld. På verdensplan er det helt uhørt.

Derfor må man som studerende også indrømme, at der jo nok er lidt penge at finde, hvis man gider lede. Her i artiklen skal det handle om den dyre træning. Selv med rabat til studerende på diverse fitnesscentre, er det ofte for dyr en udgift.

Derfor skal du kære studerende måske i stedet investere.

Investering i din træning

En investering i din træning vil sige, at du bruger en større pose penge her og nu, men så ikke bruger de penge igen. Når du melder dig ind i et fitnesscenter, skal du hver eneste måned betaler en pris, der nogle gange er væsentlig høj. Prisen forholder sig på samme niveau gennem hele din træningsperiode.

Har du et klogt hoved placeret på toppen af din krop, vil du måske før have tænkt tanken, at man burde kunne gøre det på en anden måde. Og det kan du. Du kan finde en https://traeningsbaenk.dk/vare-kategori/produkter/glute-baenk/.

Træningsbænken vil unægtelig være dyrere end at melde dig ind i fitnesscenter. Du vil nok også skulle investere i mere end blot en træningsbænk, hvis du vil have dig en god gang træning.

Selvom bænken muliggør mange træningsformer, er der også en del træning, som er umulig, når du ingen vægte har. Det vil derfor være næste investering. Allerede nu er du oppe på et beløb, der kan lyde svimlende for mange studerende.

En månedlig besparelse

Hvad du dog skal tænke på er, at du tjener pengene hjem igen.

Betaler du 200-300 kroner om måneden i et fitnesscenter, ender du med en årlig udgift, der ligger på omkring 3000 kroner. Det er en voldsom udgift, når man er SU, har en husleje og gerne vil have et socialt liv.

Med en træningsbænk og nogle vægte samt eventuelt andet udstyr, kan du også ramme i omkring de 2-3 tusinde kroner. Husk dog bare på, at du nu har betalt. Du skal ikke løbende også betale for at få fornyet dit kort eller andet, som du skal i et fitness.

Allerede efter et år har du tjent pengene hjem igen. Du kan træne altid 24/7 i den tid. Og så behøver du selvfølgelig ikke købe alle dine træningsremedier selv. Din familie vil med garanti hjælpe dig, hvis du husker at lave en ønskeliste.

Alternative træningsmetoder

Der er selvfølgelig nogle ting og maskiner, som du ikke kan få hjem i privaten som studerende. Du får ikke et løbebånd, en cykelmaskine eller en stepmaskine. Men helt ærligt, har du virkelig brug for det.

Du kan bevæge dig ud ad din hoveddør og tage en løbetur. Det behøver ikke gøres så kompliceret.

Derudover finder du en masse træningsmetoder, yoga og lignende online, som du kan lave derhjemme. Du er sluppet fri fra behovet for at have en maskine, der skal diktere din træning. Du kan nu selv bestemme, hvordan du skal træne.