Sådan får du flere penge mellem hænderne som studerende

Som studerende er det vigtigt, at man kan holde mange bolde i luften på én gang. Man skal læse, lave opgaver og måske endda også passe et studiejob. Ofte kan man mangle timer i døgnet som studerende, og det betyder også, at man kan komme til at mangle penge. Er du en af de pressede studerende, som godt kunne tænke sig flere penge mellem hænderne, så kan du her få tips til, hvordan du netop kan få det.

Forsøg at lære at kontrollere dine impulser

Der er mange unge, der er spontane. Spontanitet og impulsivitet går hånd i hånd, og det betyder også, at mange bruger pengene ligeså hurtigt, som de kommer ind på kontoen. Er det noget, du kan genkende, så er det væsentligt, at du forsøger at kontrollere dine impulser. Det er typisk noget, som tager tid at lære, men det er i sidste ende det værd, hvis du ønsker flere penge.

Sælg ud af dine ting – du bruger sikkert ikke alt alligevel

Med tiden får man samlet mange ting sammen, og før man ved af det, har man eksempelvis mange stykker tøj, som man egentligt bare smider ind bagerst i skabet. Ved du, at du har noget tøj eller andet liggende, som du ikke bruger, så kan du med fordel sælge det og få flere penge mellem hænderne.

Investér i holdbare løsninger

Det er klart, at man som menneske ikke kan undgå at bruge penge. Når du dog skal bruge penge på noget, du mangler, så bør du overveje, om det er noget, som holder, og som er slidstærkt. Eventuelt kan du bygge og designe noget selv, hvis det har interesse. Med slidstærke og holdbare løsninger vil du kunne spare penge på sigt.

Tag et kig på din økonomi

Der er intet galt i at have problemer med sin økonomi. Det er et velkendt problem, og der er mange, der ikke har styr på sin økonomi, og hvad ens penge egentligt går til. Er du selv i tvivl, så bør du tage et kig på din økonomi for at finde ud af, hvad dine penge egentligt går til. Måske kan du spare nogle penge, og lige gyldigt hvad får du et større indblik i, hvad dine hårdt tjente penge går til.

Har du tid til lidt ekstra arbejde?

Den oplagte måde at få flere penge mellem hænderne på, er naturligvis med noget ekstra arbejde. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du har tid til at tage en ekstra vagt eller lignende. På den måde får du lidt flere penge på kontoen, som du selv står til rådighed for i forhold til, hvornår du har tid og overskud.

Stop med at købe mad i kantinen og i kiosker

En stor pengesluger er mad, og typisk ender man med at bruge mange penge på mad. Mad man faktisk ikke har brug for. I stedet for at købe mad i kantinen og i kiosker, kan du med fordel smøre en madpakke i stedet.