Sådan sparer du på SU’en uden at gå på kompromis

Følger du også et stramt budget, fordi du er på SU? Måske synes du, at du takker nej til mange ting, fordi du ikke har pengene. Der er dog ingen der har sagt, at det skal være kedeligt at studere. Der findes mange gode aktiviteter, som du kan lave, uden at skulle punge voldsomt ud. I det nedenstående finder du 2 gode idéer til, hvad du kan lave, hvis du ønsker at spare på SU’en uden at skulle gå på kompromis.

Spis en god middag med vennerne og nyd en vin fra Uhrskov Vine

Det kan være en dyr fornøjelse, hvis du spiser ude flere gange i ugen. I stedet for at spise ude på en fin restaurant, så kan du genskabe den gode middag derhjemme. Invitér familien eller et par venner over til et godt måltid.

Når det endelig skal være, så skal I dog ikke gå ned på hyggen. Investér i en god vin fra Uhrskov-vine.dk, som I kan nyde imens I kokkerere og konverserer i køkkenet. Split regningen imellem jer, så vil du hurtigt opdage, at det er billigere end et restaurantbesøg.

Tag i biografen – derhjemme

Hvis dine venner vil en tur i biografen, så kan du foreslå, at I holder en filmaften derhjemme i stedet. Her er nemlig også mange penge at spare, hvis I hver især medbringer noget til hjemmebiografen. Tænd nogle stearinlys, frem med puder og tæpper, køb en god pose bland-selv og sidst men ikke mindst lidt at drikke. I dagens anledning kan I vælge en vin fra Uhrskov vine, hvis I vil gøre lidt ekstra ud af aftenen. Det eneste I mangler, det er at blive enige om, hvilken film I gerne vil se. Det kræver altså ikke særlig meget at skabe en mindst lige så hyggelig stemning, som den du finder i biografen.