Spar penge og få mere luft i dit budget som studerende

Der hersker vist ingen tvivl om, at livet på SU kan være hårdt økonomisk set. Heldigvis findes der flere måder, hvorved du kan spare penge, hvis du ønsker at skabe mere luft i dit budget som studerende. Du kan med fordel læse med videre, hvis du ønsker at vide, hvordan du nemt kan spare penge i hverdagen.

Giv dit mobilabonnement et eftertjek

Ved du egentlig, hvad dit mobilabonnement indeholder? Hvis det dækker mere end det, du i grunden har behov for, så kan der være penge at spare ved at skifte til et mobilabonnement, der dækker dine behov optimalt. Du kan benytte denne oversigt til at sammenligne de forskellige udbydere og finde det bedste tilbud til dit behov: https://migogkbh.dk/mobilabonnementer/.

Tænk over dit forbrug

Tænker du over, om de ting du køber, er nødvendige for dig? Ofte køber vi ting, som vi ikke har brug for, eller som bringer os glæde for en kort stund for dernæst at blive glemt alt om. Hvis du gerne vil spare penge, gør du altså klogt i at overveje ethvert køb en ekstra gang, inden du svinger kortet eller rækker ned efter pengepungen.

Lav madplan for en hel uge ad gangen

Hvis du gerne vil spare flere penge i løbet af ugen, så kan du lave en madplan for en hel uge ad gangen. Det er der allerede flere, der gør, netop fordi det er en nem og smart måde at spare penge på.

Ved at lave en madplan for en uge ad gangen, så kan du nøjes med at handle ind en enkelt gang om ugen. Dermed slipper du for adskillige ugentlige indkøb, der lidt for ofte resulterer i impulskøb. Derudover kan du lave din ugentlige madplan ud fra tilbudsaviserne for at gøre dine måltider så billige som overhovedet muligt.