Spar penge på turene i biografen uden at gå glip af en film

Som studerende kan du have svært ved at få fritid, studie, SU, arbejde og forbrug til at passe sammen, derfor kan det være rart, hvis du finder ud af, hvilke ting du kan spare på eller blot bruge et mindre beløb på. Biografturene er altid vildt hyggelige, men prisen kan faktisk relativt hurtigt løbe op i en høj sum. Både billet og slik eller popcorn bliver alt i alt faktisk ret dyrt. Men hvordan kan du så spare på denne tur, når der er så mange spændende film, du og vennerne gerne vil se?

Internettet har løsningen på mange ting

Du finder sikkert din mobil frem eller åbner din computer for at google, når der er noget, du ikke ved. Ligeså har internettet faktisk løsningen på mange flere ting, end du lige tror.

Streaming er blevet utroligt populært, men streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO er også en ret stor udgift, når du vil prøve at spare. Derimod kan du og vennerne faktisk finde et bredt udvalg af bl.a. Alien film og serier på Blockbuster, som I kan leje for kun lige omkring 40kr. Det er en nem måde at spare på de mange ture til biografen, der ikke altid er nødvendige.

Men er det ikke meget federe i biografen?

Det kommer faktisk meget an på den enkelte person, om de foretrækker at se film i biografen eller derhjemme. Måske er du sådan en person, der elsker at gå i biografen, eller en af dem der bedst kan lide at se dem derhjemme. Hvis du f.eks ser gyser film som Alien, kan det være en fordel at se den hjemme, så er det ikke helt så mange, der ser en hoppe, når det bliver virkelig uhyggeligt. Der er også mulighed for at lave en hel kavalkade af Alien film hjemme, en rigtig gyser aften.