Studerende skal tænke over hvordan pengene bruges

Som studerende er det begrænset hvor mange penge du har til rådighed. Du kommer ikke særlig langt med kun SU som indtægt, da alle pengene udelukkende kommer til at gå til mad og husleje. På grund af dette, er der også mange unge der vælger at have et studiejob ved siden af. Dette giver noget mere frihed til at den studerende også kan få nogle fornøjelser. 

Det kræver en del opsparing hvis du gerne vil ud at opleve noget, der kræver en masse penge. Find ud af hvad mulighederne er samt hvor meget du skal spare sammen, så du nemt kan undersøge hvor mange penge du skal spare sammen for at få råd.

Find billige ferier 

I sommerferieperioden er det dejligt at kunne komme ud at rejse. Det betyder meget at kunne komme væk fra hjemmets fire vægge og opleve et helt andet land. Det kan være begrænset hvad du har af muligheder som studerende. Du kan nemt undersøge hvilke feriedestinationer der er mulige selvom du ikke har alverdens penge at kunne lægge i rejsen. På hjemmesiden cctravel.dk

kan du hurtigt få et overblik over feriedestinationer. Derfra kan du udvælge nogle steder og undersøge hvad det vil koste at komme dertil. 

Undersøg dine muligheder grundigt 

Der er forskellige tilgange til at kunne planlægge en billig ferie. Du kan vælge at rejse til et land i et par dage for at få nogle fede oplevelser i stedet for at være væk i en hel uge. Du kan også prioritere at rejse til nogle af de billigste destinationer og dermed nedprioritere dit hotelophold, men mere fokusere på at få råd til de ting, du gerne vil opleve. Af billige feriedestinationer kan lande som Polen, Ungarn, Thailand og Vietnam nævnes. Det er værd at undersøge hvad du kan få råd til i de forskellige lande. Herefter kan du vælge den feriedestination, der virker mest interessant for dig.

Prioriter at have det sjovt

Selvom du er studerende og ikke har den største indtægt, så skal det stadig være muligt for dig at kunne nyde livet og have det sjovt. Derfor er de fleste studerende også villige til at arbejde hårdt for at kunne have nogle ekstra penge mellem hænderne om måneden. Som studerende skal det hele ikke kun gå op i studier. Som ung skal du også kunne have det sjovt med dine venner og få nogle gode oplevelser sammen. Derfor bør du overveje hvordan du bruger dine penge således, at du prioriterer at lægge penge til side hver måned, så du også kan få nogle fornøjelser.