Tips til at holde julefesten på budget

Bare fordi du er studerende og ikke har alverdens økonomiske midler at gøre med, så behøver det ikke at betyde, at der ikke skal være plads til sjov og ballade. Især til juletid ville det da være ærgerligt, hvis du ikke fik mulighed for at få dig den bedste fest som afslutning på året. Du skal altså bare finde ud af, hvordan du bedst muligt kan gøre det på et budget.

Lav selv dekorationerne

Mange juledekorationer er nogle, som vil blive lavet i hånden. Det kan du som fattig studerende udnytte, for du kan nemlig selv lave julede festdekorationer, hvis det skal gøres både nemt og billigt. Måske er du tilmed så heldig, at du eller nogle andre allerede har dekorationer derhjemme.

Kostumer sætter gang i festen

Hvis du ikke har råd til at gå ud at købe den fineste julekjole, eller det ikke lige bliver i år, at du vil møde op i den flotteste habit, så kan du også få gang i den festlige stemning med flotte kostumer.

Et kostume vil nemlig ikke være så højtideligt som det fine juletøj, og på den måde vil det være nemmere for alle at være med, uden at føle at de ikke er klædt fint nok på.

Derudover er kostumer selvfølgelig også bare underholdende. På den måde kan din påklædning altså i sig selv sætte gang i den festlige stemning.

Hvad med for eksempel at klæde dig ud som en nissepige. De bedste nissepige kostumer finder du på kostumeguiden.

Hold jer til billige drikkevarer

Til jul er det ikke ualmindeligt at skifte de klassiske pilsnere ud med juleøl. Problemet er bare, at de ofte kan koste en del mere end de øl, du normalt ville drikke.

Det kan være en god idé at passe på med, hvad du drikker. Du kan lige så godt spare penge på billigere øl.